КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перемога студентки факультету економіки та бізнесу на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт

Наприкінці року студентка Київського національного університету технологій та дизайну Чумаченко Юлія, яка навчається на кафедрі менеджменту факультету економіки та бізнесу, стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Завершальним етапом підготовки студентів магістерського рівня навчання є захист дипломних робіт, в процесі підготовки до якого не лише підтверджуються кваліфікація та компетентності, а й формується розуміння ролі менеджера на підприємстві. Особливо важливою для дипломників є можливість презентувати свої здобутки на національному рівні, що забезпечується в Україні через організацію Всеукраїнських конкурсів дипломних робіт за відповідними спеціальностями.

У грудні 2018 року в Одеському національному політехнічному університеті було підведено підсумки ІІ етапу конкурсу дипломних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за спеціалізацією «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та проведено заключну конференцію, на якій було визначено переможців конкурсу.

Дипломна магістерська робота Чумаченко Юлії, науковим керівником якої була д.е.н., проф., завідувач кафедри менеджменту Касич Алла Олександрівна, виконана на тему «Управління розвитком підприємства у складі міжнародного стратегічного альянсу», виборола Диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт.

Щиро вітаємо Чумаченко Юлію, а також її наукового керівника та бажаємо нових звершень та перемог!

09.01.2019