КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Новорічна феєрія мандрів на факультеті економіки та бізнесу

Напередодні новорічних свят, продовжуючи славні університетські традиції, дружній колектив факультету економіки та бізнесу зібрався разом, щоб відсвяткувати прийдешній Новий рік та підвести підсумки 2018 року. Привітати колектив факультету завітали проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності, професор  Чабан Віталій Васильович та проректор з освітньої діяльності, професор Гаркавенко Світлана Степанівна.

Казкову новорічну виставу про мандрівні пригоди Святого Миколаю, Санта Клаусу та Снігурки підготували студенти разом з викладачами факультету, а  веселі конкурси та смішні сценки підняли настрій та розвеселили всіх присутніх.

 

Привітала колектив з прийдешнім Новим роком і декан факультету, професор Ольшанська Олександра Володимирівна, яка у своєму виступі підвела підсумки роботи факультету у 2018 році та оголосила результати студентського голосування щодо визначення найкращих викладачів, студентів та кафедр факультету.

Найкращим викладачем 2018 року на факультеті економіки та бізнесу студенти шляхом інтернет-голосування визначили старшого викладача кафедри менеджменту Ткаченка Максима Анатолійовича. Він був нагороджений спеціально підготовленим подарунком – светром з вишитим надписом «Найкращий викладач року»

Найкращим та найактивнішим студентом факультету було визнано студента 4 курсу спеціальності «Економіка», голову студентського самоврядування  Притуленка Артема. Йому також було вручено спеціально підготовлений светр з написом  FEBMAN №1.

А наймудрішим професором року студенти обрали завідувача кафедри економічної кібернетики та маркетингу, д.е.н., професора Чубукову Ольгу Юріївну, яка також отримала светр з вишитою совою та написом «Наймудріший професор»

Також було визначено найкращих викладачів кафедр, які отримала грамоти та солодкі подарунки.

 

Не забули студенти й оцінити кафедри факультету, серед яких були визначено саму прогресивну – кафедру фінансів та фінансово-економічної безпеки, саму передову – кафедру обліку та аудиту, саму креативну – кафедру бізнес-економіки та туризму, саму інноваційну – кафедру менеджменту та саму просунуту – кафедру економічної кібернетики та маркетингу. Завідувачам кафедр було вручено пам’ятні грамоти.

Грамоти за активність та особистий вклад у розвиток факультету отримали й студенти факультету разом зі солодкими призами.

 

 

Студенти підготували чудовий концерт з такої нагоди, показавши свої таланти та піднявши настрій всім присутнім.

 

 

Взагалі святковий вечір удався надзвичайно  насиченим, веселим та теплим.

Дружній колектив факультету економіки та бізнесу вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим та бажає всім здоров’я, щастя, добра, любові  та миру!

09.01.2019