КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Викладачі та студенти факультету економіки та бізнесу на Міжнародному науковому семінарі Universita di Verona (Італія)

Викладачі та студенти факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну у складі делегації з України взяли участь у роботі передріздвяної сесії VII Міжнародного наукового семінару «Формування економіки знань як базису інформаційного суспільства» в м. Верона та м. Венеція (Італія), організаторами якого виступила Міжнародна академія інформатики за підтримки Веронського університету (Universita di Verona). Факультет економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну, а також  кафедра менеджменту навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи УДФСУ виступили співорганізаторами заходу та взяли активну участь у його роботі. Тематику Міжнародного наукового семінару було присвячено теоретичним та практичним проблемам формування інформаційного суспільства та економіки знань.

 

Виступи вітчизняних та зарубіжних науковців та управлінців-практиків і подальше їх обговорення відбулося в стінах економічного факультету Веронського університету (Polo Santa Marta Universita di Verona). Під час засідання представники факультету економіки та бізнесу КНУТД прослухали доповіді відомих вчених і практиків та виступили з результатами власних досліджень, а також взяли участь у наукових дискусіях та поспілкувались у неформальній обстановці з колегами з наукового світу.

Слід відзначити, що доповіді наших викладачів та студентів, зокрема  доцентів кафедри бізнес-економіки та туризму Костинець Валерії Володимирівни та Шацької Зоряни Ярославівни, доцента кафедри економічної кібернетики та маркетингу Костинець Юлії Володимирівни, а також студентів, які навчаються на освітній програмі «Туристичний бізнес» - Жанни Коваленко, Юлії Тимошенко, Дмитра Поліщука та Олександра Дейнеки було високо оцінено та викликали жваві дискусії серед присутніх. Цікавими науковими ідеями та практичними пропозиціями у сфері туризму під час семінару поділились студенти 2-го та 3-го курсів факультету економіки та бізнесу Діана Заргана, Дар’я Лемішко, Марина Панченко, Валерія Городецька, Валентина Комар та Дмитро Рісухін.

 

У вільний від роботи семінару час наші колеги відвідали екскурсії у Венеції та Вероні та побували на яскравих  ярмарках передріздвяної Італії.

  

Висловлюємо щиру подяку Міжнародній академії інформатики та Веронському університету в особі доктора Елізабети Тебалді за організацію візиту до Економічного факультету Веронського університету, цікаву екскурсію та можливість спілкування із викладацьким складом університету.

25.01.2019