КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Співпраця Кластеру з представниками Народної Республіки Бангладеш

В рамках діяльності освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості у місті Києві та за ініціативи ТОВ «РА.ДА» (директор Прохоровський А.С.), 6 лютого 2019 року на базі університету відбувся семінар із представниками Почесного Консульства Народної Республіки Бангладеш та представником силових структур Народної Республіки Бангладеш. 

До заходу долучились представники факультетів індустрії моди та дизайну, які презентували наукові напрями діяльності своїх кафедр та представник ТМ «SASHKOL», що виробляє фарби спеціального призначення.

Також під час зустрічі науковцями університету презентовано проекти, які виконуються в рамках Кластеру, а саме виготовлення армійських трекінгових шкарпеток і білизни з негорючих матеріалів. Директор ТОВ «РА.ДА» Андрій Прохоровський представив гостям товари для військових, які виробляє його компанія.

Директор компанії «MERTIS TECHNOLOGIES ltd.» Faisal A Mutaleb виявив зацікавленість в подальшій роботі з освітнім інвестиційно-технологічним кластером легкої промисловості у місті Києві та нашим університетом.

08.02.2019