КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Успішна участь дизайнерів одягу на міжнародній виставці KYIV FASHION

У черговий раз викладачі і студенти Київського національного університету технологій та дизайну підтвердили свій високий професійний та творчий рівень на 36-му міжнародному фестивалі моди  KYIV FASHION, який проходив у Міжнародному виставковому центрі у період: 30.01.– 01.02.2019 р.

На виставковому стенді свої розробки демонснтрували представники кафедр ергономіки та проектування одягу, дизайну, технологій трикотажного виробництва, художнього моделювання костюма.

На «відмінно» засвоївши дисципліну «Виставкові технології», студентка 3-го курсу Вікторія Висоцька встигала працювати на стенді, де були виставлені створені нею зразки моделей одягу, виступити з презентацією на подіумі, представляючи свій власний бренд Viktoriya Vysotskaya,

а також разом з іншими лауреатами всеукраїнського конкурсу молодих модельєрів-дизайнерів одного образу та декору «Сузір’я «Каштан» прикрасити ділову програму виставки показом на подіумі неймовірних за креативністю моделей одягу.

 

Керівники університету з інтересом спостерігали за грандіозним студентським шоу і поздоровили молодих модельєрів та їх наставників з новим вагомим успіхом.

08.02.2019