КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРАВО В ІНДУСТРІЇ МОДИ

Міжнародний фестиваль моди Kyiv Fashion – традиційне місто зустрічі професіоналів світу моди в Україні вкотре підтвердив свої позиції головного фешн-івент - фестивалю моди.

 

У фестивалі, який проходив із 30.01.1019р. по 01.02.2019р. у Міжнародному виставковому (м. Київ, Броварський проспект 15) взяли участь одинадцять країн: Білорусь, Іспанія, Італія, Китай, Латвія, Молдова, Німеччина, Польща, Туреччина, Узбекистан, Франція.

В рамках бізнес - програми фестивалю Kyiv Fashion було проведено конференцію «Правова охорона дизайну та модних виробів».

Вручення подяки начальнику головного територіального управління юстиції
у м. Києві Куценку Станіславу Ігоровичу

Організатором конференції виступило Головне територіальне управління юстиції у місті Києві. В рамках конференції було розглянуто ряд актуальних для бізнесу сфери моди та розкоші тематик: «Товарний знак. Порядок реєстрації та правова охорона»; «Правова охорона секрету виробництва»; «Основні питання малого підприємництва»; «Шляхи розвитку модного бізнесу в Україні».

В якості експерта з питань інтелектуальної власності було запрошено кандидата юридичних наук, доцента кафедри приватного та публічного права Київського національного університету технологій та дизайну Коваль Ольгу Миколаївну, яка виступила із доповіддю «Правова охорона секрету виробництва».

12.02.2019