КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практика студентів факультету МКТ у компанії UniSERT

Представники нашого університету відвідали Український Науковий Інститут Сертифікації (UniSERT), на базі якого проходять практику студенти різних курсів факультету Мехатроніки та комп’ютерних технологій.

UniSERT є сучасним, компетентним органом, який виконує роботи з сертифікації медичного обладнання та товарів медичного призначення. Компанію очолює випускник факультету МКТ пан Михалко Роман Олександрович.

Під час робочої зустрічі директор інституту пан Михалко та його заступник пані Тельпякова ознайомили проректора з освітньої діяльності пані Гаркавенко, декана факультету МКТ пана Зенкіна та завідувача кафедри КІТВТ пана Здоренка зі здобутками компанії за останні роки. Було відмічено, що з моменту заснування компанії у 2010 році, на її базі різні форми практики пройшли понад 80 студентів університету, а кілька випускників є її співробітниками сьогодні.

Було також обговорено питання щодо поліпшення практико-орієнтованої підготовки спеціалістів у відповідності до вимог роботодавців

Представники університету відвідали лабораторну базу UniSERT з сучасним обладнанням та домовились про спільне використання лабораторно-дослідницького обладнання КНУТД та UniSERT для проведення наукових досліджень в рамках спільних проектів. 

Також представники університету ознайомились з умовами практики студентів, завданнями, які вони виконують, поспілкувались з практикантами.

12.03.2019