КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРЕС-РЕЛІЗ ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ В УМОВАХ ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ТА МУЛЬТИЛІНГВАЛЬНОГО ГЛОБАЛІЗОВАНОГО СВІТУ»

09 квітня 2019 року в Київському національному університеті технологій та дизайну. відбулась ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу» в рамках проекту ‘Creative Spark’ за сприяння Британської ради.

 

Конференцію було проведено за ініціативи Київського національного університету технологій та дизайну. Співорганізаторами конференції виступили: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський національний лінгвістичний університет, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Національний авіаційний університет, Київський університет імені Бориса Грінченка.

Основною метою заходу стало обговорення теоретичних та прикладних питань розвитку мовної освіти майбутніх фахівців.

Активну участь у роботі конференції взяли понад 150 учасників. Представники професорсько-викладацького складу, молоді вчені, аспіранти і студенти не лише Київського національного університету технології та дизайну, але й університетів-співорганізаторів та інших провідних вишів України подали понад 120 тез доповідей.

Конференція відзначилася високим рівнем професійності, науковості та організації. Висловлюємо щиру вдячність організаторам, учасникам та гостям конференції та сподіваємось на нові зустрічі!

12.04.2019