КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь викладачів та студентів КНУТД у парламентських слуханнях щодо збалансованого розвитку людського капіталу в Україні

10 квітня 2019 р. у Верховній Раді України з ініціативи Комітету з питань науки і освіти відбулися парламентські слухання на тему «Збалансований розвиток людського капіталу в Україні: завдання освіти і науки». Викладачі та студенти факультету економіки та бізнесу відвідали парламентські слухання викладачі та взяли активну участь в обговореннях.

Мета парламентських слухань полягає в необхідності обговорення ключових проблем у сфері освіти і науки, розв’язання яких забезпечить збалансований розвиток і збереження людського капіталу в Україні, ефективне використання інтелектуального потенціалу та сприятиме створенню конкурентоспроможної ринкової економіки.

 

У заході взяли участь Лілія Гриневич – Міністр освіти і науки України, Олександр Співаковський – перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти, Євген Нищук – Міністр культури України, Віктор Галасюк – Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва, Ольга Богомолець – Голова Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України, Денис Силантьєв – заступник Голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, Ірина Луценко – представник Президента України у Верховній Раді України, Валерій Ярошенко – в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату). Дмитро Олійник – Голова Ради Федерації роботодавців України, Василь Кремень – президент Національної академії педагогічних наук України.

Багато питань, піднятих у доповідях, викликали жвавий інтерес та обговорення серед присутніх. У цілому відвідування парламентських слухань було дуже корисним, інформативним та пізнавальним як для студентів, так і для викладачів.

  

 

16.04.2019