КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАУКОВІ ПЕРЕМОГИ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПРИКЛАДНОЇ ЕЛЕКТРОНІКИ

В поточному навчальному році найактивніші студенти кафедри енергоменеджменту та прикладної електроніки підготували завершені наукові роботи та представили їх на підсумкових конференціях в рамках ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який щорічно проводиться за різними галузями знань у провідних університетах України.

Студентами першого курсу магістратури під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри підготовлено 6 наукових робіт, з яких 3 визнано переможцями. Студенти-переможці презентували свої наукові здобутки на підсумкових конференціях у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського та у Приазовському державному технічному університеті, одержавши один диплом другого та два дипломи третього ступеня.

  

Вітаємо наших переможців та їх наукових керівників проф. Шавьолкіна О.О. та проф. Шведчикову І.О. Досвід, який отримали студенти під час виконання та презентації результатів наукових здобутків, буде в нагоді при підготовці та захисті кваліфікаційних магістерських робіт.

17.04.2019