КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД на Днях української освіти “Study in Ukraine” у м. Абуджа, Нігерія

Київський національний  університет технологій та дизайну був представлений у заході Дні української освіти “Study in Ukraine 2019”, які проходили у місті Абуджа, Нігерія, 11-12 квітня 2019 року.

Відкриття заходу відбулося за участі Надзвичайного та Повноважного Посла України у Нігерії Валерія Александрука, технічного помічника міністра освіти Нігерії Мохаммеда Махмуда, віце-президентів Торгово-промислової палати Абуджи професора Адесоджі Адесугба та пані Антонії Шойеле, представниці Торгово-промислової палати України у Нігерії Недригайло Олени та начальника відділу міжнародного співробітництва Українського державного центру міжнародної освіти Костянтина Комісарова. Київський національний університет технологій та дизайну представляв проректор Віталій Чабан. Відкриті дні української освіти відвідала велика кількість школярів та їх батьків, зацікавлених абітурієнтів на навчання, представників ЗМІ, випускники українських вишів, президент Асоціації нігерійських студентів.

У рамках заходу було проведено презентацію Київського національного університету технологій та дизайну для потенційних абітурієнтів з Нігерії та їх батьків, проведені консультації щодо вибору спеціальностей та процедури вступу до університету.  

Також у рамках візиту до Нігерії відбулася зустріч української делегації з Постійним секретарем Міністерства освіти Нігерії паном Сонні Ечоно та начальниками директоратів Міністерства. Була проведена прес-конференція для представників провідних ЗМІ Нігерії та переговори щодо розширення співпраці у галузі освіти між Україною та Нігерією.

17.04.2019