КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Викладачі КНУТД на міжнародному конкурсі шкільного одягу «Школа. Діловий стиль 2019»

В березні 2019р. у Міжнародному виставковому центрі м. Києва проводилась виставка дитячої моди «CHILDREN'S FASHION FAIR». На виставці представлено 170 колекцій дитячого одягу та взуття з України, Польщі, Туреччини, Італії, Іспанії.  

В конкурсі приймали участь 16 виробників з України, Туреччини та Польщі.

До складу журі, що оцінювало конкурс, входили експерти з проектування та рекомендацій по виготовленню ергономічно-комфортного форменого дитячого одягу кафедри технології та конструювання швейних виробів, експерти з кафедри ергономіки та проектування одягу,  експерти з кафедри конструювання та технології виробів зі шкіри Київського національного університету технологій та дизайну; експерти з Ukrainian Fashion Week та керівники шкіл і батьківських комітетів кількох шкіл Києва.

Журі оцінювало кожну модель колекції на подіумі за такими критеріями, як посадка моделі на фігурі, її зручність,  естетичність зовнішнього виду моделі та відповідність форменого одягу для учнів за призначенням.

Серед всіх конкурсантів було відзначено  одну з найкращих - колекцію ТМ MARTUSYA  DESIGN FOR KIDS.

В конкурсі приймали участь колекції моделей одягу за ескізами учнів, які були виготовлені  фахівцями. З кожним роком діти активно приймають участь в таких заходах, як моделі на подіумі так і глядачі конкурсу.

 

Експерти з Київського національного університету технологій та дизайн
(зліва направо  Кернеш Вікторія Пилипівна (каф. КТВШ), Проданчук Ірина Вікторівна (каф. ТКШВ), Герасименко Олена Дмитрівна (каф. ЕПО), Водзінська Оксана Іванівна (каф. ТКШВ)

 

Перше місце – колекція ТМ MARTUSYA DESIGN FOR KIDS

 

Обговорення колекцій серед експертів

 

Експерти вищого рівня в проектуванні та виготовлені шкільного одягу (форменого одягу для учнів) викладачі факультету Індустрія моди, кафедри технології та конструювання швейних виробів, які мають багаторічний досвід у проектуванні дитячого одягу – Водзінська Оксана Іванівна, і Проданчук Ірина Вікторівна, яка є розробником рекомендацій по виготовленню ергономічно-комфортного форменого одягу для учнів. Викладачі: кафедри конструювання та технології виробів із шкіри Кернеш Вікторія Пилипівна, кафедри ергономіки і проектування одягу Герасименко Олена Дмитрівна були офіційно запрошені бути експертами та членами журі конкурсу. 

19.04.2019