КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ-2019 у Київському національному університеті технологій та дизайну

16 квітня 2019 року відбувся вже традиційний Ярмарок вакансій для студентів та випускників Університету та коледжів легкої промисловості, організований Асоціацією «Укрлегпром» разом з Центром праці та кар’єри КНУТД. Основна мета Ярмарку пряма взаємодія роботодавців зі студентами, продуктивна синергія навчального і виробничого процесів. Дана подія - це комплекс заходів, націлених на кадрове забезпечення - проблеми №1 для ефективного розвитку легкої промисловості.

Відкрили та привітали численних учасників Ярмарку вакансій (близько 200  студентів, роботодавців різних секторів економіки) ректор Київського національного університету технологій та дизайну І. Грищенко та президент-голова правління Асоціації «Укрлегпром» Т. Ізовіт.

 

Цьогоріч Асоціацією було запропоновано оновлений широкий формат спілкування роботодавців зі студентами у вигляді мультидисциплінарного лекторію підприємств та зроблено акцент на залучення до участі у Ярмарку передусім студентів факультетів «Індустрії моди», «Дизайну», «Мехатроніки та комп’ютерних технологій» КНУТД та Київського коледжу легкої промисловості, що здобувають освіту конструкторів, технологів, дизайнерів, механіків й інших галузевих спеціальностей для текстильного, швейного, трикотажного, взуттєвого виробництва.

 У Програмі лекторію перед студентською аудиторією виступили представники підприємств: Новоград-Волинського ПрАТ ВКФ «Леся» І.Цапліна, Чернігівського ВП «ТК-Стиль» Ю. Кручко та Т. Штупун, Броварського ТОВ «Будинок моди «Ріто» Т. Абрамова, Київських ТОВ «ТК-Домашній текстиль» Н. Амінова, ТОВ «Тексіка» О. Кияниця та О. Мельник, ТОВ «Коутс Україна» В. Мартем’янова, ПрАТ ТФ «Роза» С. Кругліков, Ірпіньського ТОВ «К.Текс» А. Ільченко, Одеського «АС-Step» О. Такова, Вознесенського ПП «Вікторія 8» С. Грішин, ТОВ «Арго» В. Степова. Підприємці презентували свої компанії, розповіли про умови праці й відпочинку, тренди щодо компетенцій і навичок, можливостей і перспектив кар’єрного зростання молодих спеціалістів у легкій промисловості, відзначили професії, яких сьогодні гостро потребує галузь та їхні підприємства. Особливо яскравою для молоді стала презентація Олени Мельник ТОВ «Тексіка», що розпалила увагу студентів несподіваними запитаннями й розвінчала 6 міфів про роботу.

Фото 2, 3, 4, 5, 6,7

 

 

 

Також у рамках Ярмарку вакансій поспілкувалися з учасниками, запропонували вакантні посади і презентувати свої підприємства «Степ Груп» (м.Одеса), ТОВ «Текстиль-Контакт», «DASTI», ПрАТ «Молнія», ТМ «Мarlet», ТОВ «Київгума», туристичні, банківські, торговельні, рекламні, фармацевтичні й інші компанії.

 

По завершенню лекторію відбулась робоча зустріч роботодавців із керівництвом КНУТД й Асоціації «Укрлегпром», під час якої було обговорено «плюси й мінуси» у взаємодії бізнесу й освіти, можливі точки співпраці у досягненні кращої якості освіти згідно з сучасними вимогами ринку, адресного кадрового забезпечення підприємств.

 

Крім того, відбулися тематичні семінари, бесіди, тренінги, майстер-класи від бізнесу з цільовими аудиторіями студентів.

19.04.2019