КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розширення наукових горизонтів міжнародної співпраці

Викладачі факультету підприємництва та права взяли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «TOPICAL ISSUES OF ECONOMICS, ACCOUNTING, FINANCE AND HUMAN RESOURCES MANAGEMENT», яка відбулась в партнерському закладі вищої освіти – Ужгородському національному університеті 16–18 квітня.

Крім провідних закладів вищої освіти України, в роботі конференції брали участь представники економічних факультетів Кошицького технічного університету (Словацька республіка), Мішкольцького університету (республіка Хорватія), Політехнічного університету (республіка Хорватія), Вищої школи бізнесу (республіка Польща), Університету Яна Євангеліста Пуркіне в Уст-над Лабем (Чеська республіка), Західного університету «Васіле Голдіш» (Румунія), Батумського державного університету ім. Шота Руставелі (Грузія), Державного університету Молдови, Північного університету, Вараждін (Хорватія), факультету бізнес-економіки та підприємництва Белградського університету (Сербія).

Цікавими та дискусійними були не лише виступи науковців,

 

а й представників від влади, а саме: Ужгородського міського голови Андрієва Богдана та директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації Ман Дениса.

Важливим здобутком наукової конференції стала можливість сформувати нові вектори співпраці між університетами в рамках програми «Erasmus+», що є актуальним для вирішення сучасних завдань на шляху інтеграції України у європейський і світовий освітній простір.

Протягом трьох днів конференції науковці не лише брали участь у пленарному та секційних засіданнях, а й ознайомилися з історичними пам’ятками Ужгорода насолоджувалися весняним цвітінням біло-рожевих магнолій та сакур.

 

20.04.2019