КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентські змагання з судових дебатів!

У Київському національному університеті технологій та дизайну на кафедрі приватного та публічного права в рамках триденного правничого марафону, під керівництвом в.о. завідувача кафедри приватного та публічного права к.ю.н., доц. Телестакової А.А. та д.ю.н., професора кафедри Матвєєва П.С. проведено студентські змагання в  судових дебатах.

З вітальним словом виступив почесний гість д.ю.н.,професор Теремецький В.І., та побажав успіху учасникам заходу.

Також з вітальним словом до студентів звернувся професор кафедри приватного та публічного права д.ю.н., адвокат, Матвєєв П.С., зі щирими побажаннями розвивати вітчизняну юридичну науку.

Активну участь у заході взяли студенти 3-го та 4-го курсів кафедри приватного та публічного права. Змодельована справа розглядалася колегією суддів-студентів: Маліновською Д.В., Мірзоян С.А. та Ананченко А.В., яка була головуючою по справі.

 

Студенти проявили високу зацікавленість до судових дебатів та продемонстрували ґрунтовні теоретичні знання на практиці.

Наприкінці, із заключним словом  виступила в.о. завідувача кафедри приватного та публічного права доц..Телестакова А.А. з пропозицією систематичного проведення подібних змодельованих судових засідань з метою поглиблення та вдосконалення практичних навичок студентів-правників,а також, було зазначено, що молодь-це майбутнє України і саме вона може змінити країну на краще!

Дякуємо учасникам за плідну співпрацю!

 

 

15.05.2019