КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підписання угоди про співпрацю з Еллінським Середземноморським університетом (Крит, Греція)

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося підписання Угоди про співпрацю між КНУТД та Еллінським Середземноморським університетом (ЕСУ), о. Крит, м. Геракліон, Греція.

На зустрічі з нагоди підписання угоди були присутні: ректор Київського національного університету технологій та дизайну, академік Іван Михайлович Грищенко; проректор ЕСУ по навчальній роботі, професор Emmanuel Drakakis; директор дослідницького центру технологій наноматеріалів ЕСУ, професор Emmanuel Koudoumas; завідувач кафедри електрохімічної енергетики та хімії, професор В’ячеслав Зіновійович Барсуков;  с.н.с. кафедри електрохімічної енергетики та хімії Володимир Хоменко; директор офісу міжнародного співробітництва та євроінтеграції Олена Павлівна Кизимчук; завідувач кафедри іноземних мов Юлія Андріївна Бондарчук.

Основою для існуючого співробітництва між КНУТД та ЕСУ є виграний спільний науковий грант між цими університетами по програмі НАТО «Наука заради миру і безпеки» на 2018-2021 рр.

Метою зустрічі, проведеної в КНУТД 16 травня 2019 р. в «День вишиванки», було обговорення можливостей і напрямків розширення започаткованого співробітництва, підписання Угоди про науково-освітню співпрацю, підготовка в перспективі спільних пропозицій до Програми «Горизонт-2020», «Еразмус», та інших програм ЄС.

Угода передбачає різноманітні форми співпраці у сфері навчання студентів, аспірантів, стажування викладачів та науковців, виконання спільних наукових досліджень з фундаментальних та прикладних наук, проведення спільних культурних та спортивних заходів.

17.05.2019