КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Протидія булінгу у сучасних умовах!

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся круглий стіл на тему: “Протидія булінгу у сучасних умовах”.  Круглий стіл  присвячений актуальним питанням протидії та виявлення булінгу в закладах освіти. В роботі круглого столу взяли участь практикуючі адвокати, науково-педагогічні працівники, заступники директорів шкіл І-ІІІ ступенів, коледжів, студенти-правники та школярі.

З вітальним словом та доповіддю виступила в.о. завідувача кафедри приватного та публічного права доц. Телестакова А.А. з темою: «Підходи до розуміння булінгу як форми насильства у закладах освіти»

Адвокат, сертифікований експерт Національної асоціації адвокатів України Зернова А.А. наголосила на юридичних аспектах протидії кібербулінгу.


Адвокат  Нерсесян А.С., к.ю.н., с.н.с. відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України розкрив адміністративно-правові та кримінально-правові аспекти булінгу.

Ковальчук А.Ю., д.ю.н., професор кафедри приватного та публічного права наголосила на необхідності прийняття кодексу безпечного освітнього середовища

Робота круглого столу завершилася доповіддю Матвєєва П.С., адвоката, д.ю.н., професора кафедри приватного та публічного права факультету підприємництва та права на тему: «Багатоаспектність булінгу як соціального явища».

 

Кафедра приватного та публічного права дякує усім учасникам за плідну співпрацю та активну участь у роботі круглого столу!

17.05.2019