КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Різні люди – рівні можливості!

У рамках Дня науки команда Київського національного університету технологій та дизайну стала фіналістом ІV Всеукраїнського фестивалю інновацій. Викладачі разом зі студентами презентували проект «Різні люди – рівні можливості» (керівник – проф. Супрун Н.П., члени команди: доц. Ващенко Ю.О., аспіранти Ігор Іванов, Гліб Пожилов-Несміян, магістри Наталія Гаврусенко, Тетяна Гірна). Проект не лише відповідав гаслу конкурсу «SCALE UP UKRAINIAN INNOVATIONS!» (Масштабуй українські інновації!), але й пропонував нові рішення для актуальних проблем сьогодення.

Всеукраїнський фестиваль інновацій – це традиційний майданчик для представлення кращих проектів, який поєднує освітнє, наукове та бізнес-середовище. Його мета – популяризувати розробки українських вчених та новаторів, а також залучити інвесторів до розвитку перспективних проектів.

Захід також відвідали: Володимир Гройсман – Прем'єр-міністр України, Лілія Гриневич – Міністр освіти і науки України, Оксана Маркарова – Міністр фінансів України, Максим Стріха – заступник Міністра освіти і науки України. Кожен з них не залишив без своєї уваги роботи фіналістів. Досить цікавим для них став проект команди КНУТД. Їм було детально надано потрібну інформацію та звичайно ж, зроблено фото на згадку.

 

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман знайомиться з проектом «Різні люди – рівні можливості»

 

Демонстрація зразків Міністру освіти і науки України Лілії Гриневич

Оксана Маркарова теж завітала розглянути проект КНУТД

Заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха цікавиться розробками наших науковців

Окрім головної частини конкурсу, також було проведено низку круглих столів, навчальних тренінгів на теми інтелектуальної власності та комерціалізації результатів досліджень у закладах вищої освіти.

Команда КНУТД із задоволенням розповідала всім зацікавленим про мету свого проекту та його застосування у повсякденному житті.

 

 

Бажаємо нових звершень та гідних результатів на ниві науки!

21.05.2019