КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь КНУТД у виставці «XXV Київський Міжнародний Телерадіоярмарок»

У виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (просп. Перемоги, 40-Б) 29-30 травня 2019 року відбулась виставка «XXV Київський Міжнародний Телерадіоярмарок» – головний щорічний бізнес-форум медійної індустрії в Україні.

 

Організатори виставки надали кафедрі дизайну можливість продемонструвати свої здобутки у фотовідеодизайні, веб-дизайні та моушн-дизайні, а також виставити кращі фотороботи щорічного Міжнародного студентського фотоконкурсу «Гаряча Крига».

Завдяки таким заходам студенти і викладачі можуть взяти участь у майстер-класах, презентаціях, семінарах від фахівців вищого рівня, почути про нові проекти, дізнатися про навчальні курси суміжних професій. А головне: встановити ділові стосунки з партнерами, визначити можливі напрямки співпраці у створенні спільних проектів, сформулювати пропозиції з розробки медійних продуктів, до яких безпосередньо мають відношення освітні програми, що викладаються на кафедрі дизайну.

 

Для магістрів кафедри дизайну, які працювали і стендистами і, одночасно, демонстрували свої творчі розробки, це було практичне оволодіння навичками з виставкових технологій.

 

А зацікавлена увага до експонатів кафедральної експозиції переконливо свідчила про професійну майстерність студентів і надихала їх на нові звершення.

 

10.06.2019