КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Акредитація та ліцензування біотехнологічного напряму в Університеті

На кафедрі біотехнології, шкіри та хутра з 28 по 30 травня та з 3 по 5 червня 2019 року здійснювались акредитаційні експертизи освітньої діяльності Київського національного університету технологій та дизайну з підготовки бакалаврів напряму 6.051401 Біотехнологія та освітньо-професійної програми Біотехнологія спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. 

Згідно Наказів МОН України (№ 511-л та № 645-л) експертами було призначено Новікова Володимира Павловича, завідувача кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка»; Скляр Тетяну Володимирівну, завідувача кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара; Божкова Анатолія Івановича, завідувача кафедри молекулярної біології і біотехнологій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна; Швед Ольгу Василівну, доцента кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка».

Експертами проведено комплексну перевірку освітньої діяльності кафедри біотехнології, шкіри та хутра та її відповідність акредитаційним вимогам з освітньої, навчально-методичної, наукової і міжнародної діяльності; кадрового складу, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення.

 

 

 

В рамках проведення експертизи студентами випускного курсу були виконані комплексні контрольні роботи з дисциплін загальної та професійної підготовки, проведена вибіркова перевірка курсових робіт, звітів та щоденників з виробничої практики тощо. Відбувся жвавий діалог експертів зі студентами щодо набутих практичних навичок. Комісії відмітили високий рівень фахової підготовки студентів та повну відповідність Державним вимогам до акредитації.

 

 

29 травня 2019 року на засідання Ліцензійної комісії МОН України прийнято позитивне рішення щодо ліцензування у Київському національному університету технологій та дизайну провадження освітньої діяльності зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія на другому (магістерському) рівні вищої освіти.

13.06.2019