КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вручення дипломів випускникам-юристам КНУТД!

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося урочисте вручення дипломів бакалавра випускникам-юристам. Традиційно відкриття церемонії розпочалося з Гімну України.

Розпочала урочисту церемонію вручення дипломів декан факультету підприємництва та права, доктор економічних наук, професор Ганущак-Єфіменко Л.М.  Декан зазначила важливість юридичної освіти, побажала випускникам успішного вступу на магістратуру та закликала не забувати та пишатися тим, що вони закінчили Київський національний університет технологій та дизайну!

 

З вітальним словом виступила куратор групи кандидат юридичних наук Дашко О.О. Куратор звернулась до випускників із закликом : «Працюйте та живіть так, щоб Ваше прізвище звучало як бренд!». Також побажала випускникам віднайти себе у житті та пройти свій професійний шлях із гідністю!

Також від імені студентства з вітальним словом звернулася випускниця Ананченко А.В. Привітала усіх випускників та їх батьків із успішним завершенням навчання. Висловила велику подяку, декану, куратору та викладачам, які щодня віддавали частину себе у процесі навчання, передавали свої знання та ділилися цікавими життєвими порадами і настановами. «Ми вдячні Вам за ці прекрасні 4 роки, які Ви пройшли разом з нами. Ми щасливі, що пройшли цей шлях саме з Вами!»- зазначила випускниця.

Традиційно церемонія завершилася підкиданням конфедераток!

Щасливої дороги у професійне життя, дорогі випускники!

19.07.2019