КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Креативний тренінг вивчення англійської мови успішно пройшов на базі відпочинку спортивно-оздоровчого табору КНУТД «Молодіжний»

В рамках діяльності програми п'ятирічної ініціативи Британської Ради «CREATIVE SPARK», спрямованої на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та підвищення рівня англійської мови, учасником якої є Київській національний університет технологій та дизайну, викладачі та студенти нашого університету, які успішно пройшли онлайн курс вивчення англійської мови на навчальній платформі Британської Ради, провели спільний креативний тренінг вивчення англійської мови.

Захід проходив на базі відпочинку спортивно-оздоровчого табору КНУТД «Молодіжний». Мальовничий сосновий гай «Молодіжного», незупинне щебетання птахів та непідробне бажання діяти, спонукали учасників тренінгу проявити неабиякі здібності у формуванні власного сценарію Реаліті Шоу «Вчимося, роблячи», направленого на створення середовища безумовної мотивації вивчення англійської мови.

Ознайомлюючись з визначними місцями «Молодіжного» кожен мав нагоду практикуватися в англійській, описуючи побачене.

Кожний учасник заходу мав можливість проявити свої акторські та режисерські здібності та навіть покращити свої вокальні навички, оскільки вирішено було продукувати свій власний короткометражний фільм «Мотивований до вивчення англійської».

Сценарій та режисерські задумки майбутнього бестселеру обговорювали майже без посмішок.

Під час харчування усі приймали участь у приготуванні різноманітних англійських страв, серед найочікуваних було ознайомлення з автентичним рецептом Ірландського рагу, переклад якого викликав багато жвавих дискусій та ще більше згуртував команди.

Дуже серйозно віднеслися студенти до зйомок імпровізованого уроку, навчаючи присутніх малюків азам англійської граматики на прикладі вивчення теми «Їжа».

І наостанок із задоволенням студенти зіграли в захоплюючу психологічну рольову гру з детективним сюжетом «Мафія», намагаючись спілкуватися англійською мовою.

Не обійшлось і без приємних сюрпризів. Під час однієї із подій до групи учасників приєдналась Ірина Клімова, креаторка та коуч англійської мови Клубу інтелектуального дозвілля дітей, яка саме в цей час проводила заняття для дітлахів у «Молодіжному». Вона висловила надію на співпрацю натхненними словами: «Ось так блукаючи лісом, можна знайти можливих партнерів і вже точно натхненників. А коли учасники наших програм провзаємодіють, то синергія буде така, що знайдемо нові вектори розвитку і всіх надихнемо».

Поїздка залишила всіх учасників у гарному гуморі та з гарними враженнями, всі були дуже вдячні за організацію події та одностайно вирішили, що обов'язково зберуться знову започаткувавши нову традицію серед студентської спільноти, яка бажає вчити іноземні мови!

01.08.2019