КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розширення співпраці з університетами Китайської Народної Республіки

30 серпня 2019 р. відбулася зустріч делегації університету Хечжоу на чолі з проректором Лю Хайбо з керівництвом Київського національного університету технологій та дизайну на чолі з проректором з науково-педагогічної та міжнародної діяльності В.В. Чабаном. Університет Хечжоу, який заснований 1943 року, є державним багатопрофільним закладом вищої освіти, який розташований у стародавньому місті Хечжоу автономного району Гуанси-Чжуанский, і має понад 18 тисяч студентів та біля 1000 викладачів.

Під час зустрічі були обговорено питання майбутньої співпраці нашого університету з університетом Хечжоу та підписано Угоду про науково-освітнє співробітництво між університетами. Серед пріоритетних напрямів співпраці визнано підготовку китайських студентів в магістратурі та аспірантурі, зокрема за освітніми програмами Дизайн та Біотехнологія. Гості з великою цікавістю ознайомилися з лабораторіями та музеями університету.

Підписання угоди про співробітництво між університетами сприятиме створенню умов для подальшого розвитку міжнародної академічної мобільності наших аспірантів та викладачів, надасть їм можливість брати участь в різноманітних наукових та навчальних програмах та заходах у Китаї, сприятиме підвищенню якості освіти, розвитку міжкультурного обміну, підготовці майбутніх висококваліфікованих фахівців. 

02.09.2019