КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Кафедра дизайну на III Всеукраїнському фестивалі фотографії #UkrainianPhotoCamp

Щорічний Всеукраїнський фестиваль фотографії #UkrainianPhotoCamp – це єдиний та унікальний захід національного масштабу на вітчизняному фоторинку.

Головною метою #UkrainianPhotoCamp є розвиток фотографії в Україні, популяризація української природи, флори та фауни, культури, історії, традицій та побуту українського народу. І кожного року – це нові знайомства, нові знання, нові місця та нові можливості.

Учасники Фестивалю зустрічаються з колегами, обмінюються досвідом та досягненнями у сфері улюбленої справи – фотомистецтві, спільно навчаються, відпочивають та насолоджуються красою нашої рідної землі, “оспівуючи” її у своїх роботах!

Кожного року захід проводиться у різних мальовничих та сакральних куточках України і об'єднує фотографів різних жанрів та різних регіонів країни в одну сім'ю.

ІІІ Всеукраїнський фестиваль фотографії #UkrainianPhotoCamp проходив на легендарному запорізькому острові Хортиця.

 

 

Творчим звітом про цей Фестиваль стала фотовиставка «Стежками Хортиці», до участі в якій фотороботи відбирало авторитетне журі.

Під час урочистого відкриття фотовиставки, яке відбулось 7-го вересня 2019 року у київській бібліотеці ім. В. Винниченка, організатори Фестивалю відмітили вагомий внесок викладачів і студентів кафедри дизайну КНУТД у розвиток фотомистецтва в Україні та вручили їм почесні відзнаки.  

 

16.09.2019