КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практична підготовка студентів освітньо-професійної програми «Підприємництво у готельно-реcторанному бізнесі»

На базі факультету підприємництва та права відбулось відкриття лабораторії з професійно-практичної підготовки студентів.

Професійно-практична підготовка студентів є невід’ємною частиною навчальної роботи і здійснюється з метою набуття студентами професійних навиків в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої фахової підготовки.

 

Лабораторія професійно-практичної підготовки є структурним навчально-практичним підрозділом факультету підприємництва та права, що організовує і проводить ознайомлення студентів освітньо-професійної програми «Підприємництво у готельно-реcторанному бізнесі» зі специфікою майбутнього фаху.

ОСНОВНІ НАПРЯМИ РОБОТИ ЛАБОРАТОРІЇ:

  • організація фахового стажування;
  • отримання базових вмінь і навичок практичної діяльності за фахом, соціально-економічного спілкування, зорієнтованих на стимулювання самоосвіти студентів та вміння використовувати набуті знання в нових ситуаціях;
  • створення ефективної системи формування позитивних професійних ціннісних навичок;
  • пошук нових форм та методів професійної підготовки студентів.

ГОЛОВНА МЕТА ДІЯЛЬНОСТІ ЛАБОРАТОРІЇ: підготовка високопрофесійних кадрів, яка реалізується вдалим поєднанням теоретичних знань з практичними навичками.

 

Лабораторія професійно-практичної підготовки факультету підприємництва та права створює необхідні умови для удосконалення рівня загальної, теоретичної і практичної підготовки майбутніх фахівців, отримання ними професійних навичок роботи в провідних закладах готельно-ресторанного бізнесу. Це допомагає студентам пізнати сучасні методи та форми організації праці у сфері їх майбутньої професійної діяльності, ознайомити із структурою підприємств, функціональними процесами та нормативно-правовою базою, що регулює їх діяльність. Комплексний характер організації практики дає змогу молодим спеціалістам здобути навики прийняття самостійних рішень для подальшої роботи в обраній сфері діяльності.

15.10.2019