КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

14 жовтня - свято звитяги українського лицарства

З метою виховання пошани та збереження історичної пам’яті про героїчні сторінки історії українського козацтва, доленосні події України, визначних діячів національно-визвольних змагань, мужність та героїзм сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, сприяння подальшому зміцненню у сучасної молоді патріотичного духу, любові до рідного краю в  Київському  національному університеті  технологій  та дизайну  було  проведено заходи до свята звитяги українського лицарства.

В урочистому  відкритті заходів  взяли участь директор Навчально-наукового інституту  сучасних  технологій навчання Власюк Т.М., радник  ректора Головко Д.Б., директор  музичних  інструментів КНУТД Твердий М.,  колектив кафедри філософії, політології та українознавства, студенти-першокурсники. 

14 жовтня – як зазначила директор музею історії  КНУТД – Р.В.Множинська – свято не тільки народне, релігійне, але й національне, оскільки єднає  країну, закликає до згуртованості  перед викликами  сучасності.

В університеті  за сприяння  кафедри ФПУ  було  проведено  виставку  творчих студентських робіт «Козацькому роду – нема переводу»,  фотовиставку «Світе тихий, краю милий, Моя Україно… », науковий семінар «Захисники України – слава і гордість Вітчизни», олімпіаду  з історії України.

Студенти відвідали виставку наукової літератури з історії  українського козацтва, організовану  науково-технічною бібліотекою КНУТД, Національний музей історії  України у Другій  світовій  війні.

15.10.2019