КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практика студентів КНУТД в Дангарінському державному університеті

В рамках академічної мобільності та угоди про співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну і Дангарінським державним університетом (Таджикистан) студенти освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості» факультету дизайну Бабієнко Анастасія та П’ятигіна Катерина з 03 вересня по 02 жовтня 2019 року проходили навчально-педагогічну та переддипломну практики в Республіці Таджикистан із забезпеченням щодо проживання, харчування та компенсацією витрат на проїзд.

В рамках практики наші студентки проводили лекційні та лабораторні заняття з дисциплін «Конструювання та моделювання одягу» та «Комп’ютерний дизайн виробів» для студентів, що навчаються на бакалаврських програмах, чим підтвердили високий рівень отриманих в КНУТД знань та фахової підготовки.

 

Наші магістранти, майбутні модельєри-конструктори одягу ознайомили студентів та викладачів Дангарінського державного університету з можливостями та інструментами програми для дизайн-проектування одягу «JULIVI». За час проходження практики вони передали знання з основ конструювання виробів різного асортименту, з моделювання одягу, розробки лекал та виготовлення готових виробів.

Магістрантки ознайомились зі структурою закладу, освітнім процесом, сучасними аудиторіями та лабораторіями Дангарінського державного університету, а також відвідали підприємство «Dzhuntai Dangara Sin Silu Textiles» (м. Дангара), яке спеціалізується на переробці бавовняного волокна. Висловлюємо щиру подяку керівництву Дангарінського державного університету в особі ректора Шоєва Нуралі Наботовича за гостинність та теплий прийом.

18.10.2019