КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З КЕРІВНИЦТВОМ НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНТСТВА З АКРЕДИТАЦІЇ УКРАЇНИ

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась зустріч студентів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» з керівництвом Національного агентства з акредитації України.

 

Голова НААУ Горицький Віктор Михайлович ознайомив студентів та викладачів з перспективами розвитку агенції в рамках Європейського законодавства.

Під час дискусії представники НААУ відповідали на запитання студентів щодо можливості та перспектив працевлаштування в агентстві.

В обговоренні перспектив співпраці Київського національного університету технологій та дизайну та Національного агентства з акредитації України взяли участь проректор з освітньої діяльності Гаркавенко Світлана Степанівна та проректор з навчально-виробничих питань та розвитку Серпутько Анатолій Васильович.

В рамках заходу було проведено робочу зустріч ректора Київського національного університету технологій та дизайну, академіка Національної академії педагогічних наук Івана Михайловича Грищенка з Головою національного агентства з акредитації України Віктором Михайловичем Горицьким.

В зустрічі взяли участь керівництво НААУ та представники КНУТД. На зустрічі обговорювалися питання подальшої співпраці Київського національного університету технологій та дизайну та Національного агентства з акредитації України.

05.11.2019