КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР для проведення попередньої експертизи дисертацій за спец. 08.00.03 – економіка та управління національним господарством та 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (Спеціалізована вчена рада Д 26.102.05)

19 листопада 2019 року об 11:20 у конференц-залі КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційних робіт:

ЧЕРНИШ ОЛЬГИ ВАСИЛІВНИ на тему «Управління ефективністю діяльності закладів вищої освіти України», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – Економіка та управління підприємствами.

Місце роботи здобувача: старший викладач кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки КНУТД

Науковий керівник: Грищенко Іван Михайлович, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України, ректор КНУТД

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Тарасенко Ірина Олексіївна, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Денисенко Микола Павлович, доктор економічних наук, професор, професор кафедри бізнес-економіки та туризму Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

 

Міжкафедральний науковий семінар організовує кафедра фінансів та фінансово-економічної безпеки КНУТД.

Голова міжкафедрального наукового семінару, д.е.н., професор, проректор з наукової та інноваційної діяльності КНУТД  Ганущак-Єфіменко Л. М.

Секретар міжкафедрального наукового семінару, к.е.н., доцент, доцент кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД  Гончаренко І.М.

 

Голова семінару

доктор економічних наук, професор

 

Л. М. Ганущак-Єфіменко

11.11.2019