КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДЕНСЬКИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ БАЛ

Київський національний університет технологій та дизайну започаткував традицію проведення «Віденського Студентського Балу». Це давня традиція Європейських країн існує вже майже 200 років, але і зараз вона не втрачає своєї популярності. Навпаки, отримавши репутацію фешенебельних і респектабельних подій, по цьому образу і подобі у багатьох містах світу проводяться бали.

До програми балу були включені популярні танці, такі як: «Віденський Вальс», «Па-Де Грас», «Фігурний Вальс», «Сертакі» та інші. В процесі підготовки до Віденського Балу студенти продовж двох місяців наполегливо готувалися до балу. Олег Касьянов запропонував присутнім майстер-клас, де за 10 хвилин він навчив елементам вальсу.

За ініціативи керівника студії Бальних Танців при Центрі культури та мистецтв заслуженого артиста України Касьянова Олега Євгенійовича, директора Центру культури мистецтв Білери Олександра Володимировича відбувся «Віденський Студентський Бал».

«Віденський Студентський Бал» розпочався урочистою ходою учасників балу під «Марш Радецького». Відкрив бал проректор Київського національного університету технологій та дизайну Віталій Васильович Чабан.

Ця незабутня подія запам’ятається всім учасникам, гостям, серед яких було багато батьків студентів учасників балу. Також серед учасників балу були переможці міжнародних конкурсів зі змагань по бальним танцям, а саме Крупко Ілля та Медвідь Єлизавета.

Переможці конкурсу отримали від організаторів пам’ятні нагороди та сувеніри.

13.11.2019

13.11.2019