КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Ювілей міжнародного студентського фотоконкурсу «Гаряча Крига»

Десять років поспіль Київський національний університет технологій та дизайну виступає організатором міжнародного студентського фотоконкурсу «Гаряча Крига».

В цьому році на конкурс було направлено 682 фотороботи від 90 учасників, з 13 провідних закладів вищої освіти, що розташовані в 11-ти містах Білорусі, Литви, Молдови та України.

Компетентне журі, до складу якого входили майстри фотографії з Азербайджану, Білорусі, Об’єднаних Арабських Еміратів, Польщі та України визначили лауреатів конкурсу.

Оргкомітет, завдяки спонсорам: компанії «Експо Лайн», Виставковій федерації України та Всеукраїнському фестивалю UkrainianPhotoCamp, знайшов можливість розробити та надрукувати ще й Каталоги кращих фоторобіт учасників ювілейного конкурсу. При цьому, всі учасники фотоконкурсу отримали дипломи, які разом з нагородами, були надіслані зарубіжним та іногороднім конкурсантам.

А киянам 15 листопада були вручені відзнаки під час урочистої церемонії у науково-технічній бібліотеці КНУТД в присутності виконуючого обов’язки ректора, проректора з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Віталія Васильовича Чабана та радника ректора Дмитра Богдановича Головка.

Підтримка керівництва університету завжди надихає на нові звершення і допомагає успішно розвиватись

За традицією фото на добру пам’ять про Десятий міжнародний студентський фотоконкурс «Гаряча Крига».

Запрошуємо всіх любителів фотографії до участі в Одинадцятому міжнародному студентському фотоконкурсі «Гаряча Крига»!

17.11.2019