КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД підписав договір про співпрацю з Балтійською міжнародною Академією

11 листопада в Київському національному університеті технологій та дизайну, з метою розвитку міжнародного співробітництва, в рамках проекту Британської Ради «Creative Spark», відбулася робоча зустріч з директором Латвійської Школи дизайну Балтійської Міжнародної Академії – професором Михайлом Копєйкіним і Євгеном Закманом – творцем та інвестором дизайн-стартапів Smartkindergarten, Smartinvestmentmap, співзасновником компанії Prospects Ukraine Ltd, і Prospects Intell Ltd., міжнародного експерта в області дизайну та маркетингу.

В ході зустрічі були обговорені перспективи подальшого розвитку взаємодії між двома освітніми інституціями в сфері дизайну. Разом з тим сторони розглянули плани щодо участі в спільних проектах і можливостях двосторонньої академічної мобільності.

В ході візиту гості ознайомилися з науково-освітньою діяльністю Факультету Дизайну та відвідали навчальні аудиторії факультету, взяли участь в майстер-класах провідних майстрів малюнка і фото дизайну нашого університету.

В рамках програми візиту професор Копєйкін прочитав лекцію для студентів і викладачів КНУТД щодо «Інновацій в сфері створення і просування бренд-іміджу».

В кінці зустрічі було підписано двосторонній меморандум про взаємовигідну співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну та Балтійською Міжнародною Академією.

17.11.2019