КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь Студентського парламенту КНУТД у Всеукраїнській конференції «Сучасні виклики студентського самоврядування»

27 листопада 2019 року представники студентського самоврядування Київського національного університету технологій та дизайну взяли участь у Всеукраїнській конференції «Сучасні виклики студентського самоврядування», яка відбувалась у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування.

Під час роботи конференції було обговорено напрями мотивації студентів до самоудосконалення, питання діджиталізації в органах студентського самоврядування та децентралізації складових студентського самоврядування.  Продовжилась конференція дискусійною панеллю на тему: «Сучасні виклики студентського самоврядування».

Голова Студентського самоврядування Київського національного університету технологій та дизайну Лесюта Наталія та секретар – Малюшенко Олександра привітали Студентську організацію НУБІП з 25-ою річницею  заснування та обговорили подальшу співпрацю органів студентського самоврядування м. Києва, поділилися ідеями та досвідом.

Також до студентства з вітальним словом звернувся  Ігор Будько, головний спеціаліст відділу модернізації змісту освіти та освітнього процесу МОН України, який відзначив високу роль студентства у діяльності закладів вищої освіти України.

04.12.2019