КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Святкування 75-річчя Львівського коледжу індустрії моди Київського Національного університету технологій та дизайну

На початку грудня у Львівському коледжі індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну відбулось святкування ювілейного Дня народження – 75-річчя!

 

На урочистостях були присутні: Степан Куйбіда – в.о. директора Департаменту економічної політики; Вікторія Довжик – радник міського голови, депутат міської ради; Ігор Гайдук – в.о. начальника Департаменту освіти ЛОДА; Віталій Чабан – в.о. ректора, проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності КНУТД; Анатолій Серпутько – проректор з навчально-виробничих питань та розвитку КНУТД; Роман Дадак – голова Ради директорів; Леся Дереш – голова Обласної профспілки підприємств легкої промисловості.

Колектив коледжу був нагороджений грамотами Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Львівської обласної державної адміністрації, Департаменту освіти ЛОДА, Київського національного університету технологій та дизайну, Львівської міської ради, ЛКІМ КНУТД.

У гості також завітали успішні випускники, керівники та представники підприємств галузі індустрії моди: ТДВ «Маяк», «Весна-Захід», «Бродівська швейна фабрика», «Ужгородська швейна фабрика», «Троттола», «Власта», «Самбірська швейна фабрика», «Калина», «Стрийська швейна фабрика», «Ролада», «Силует», «Скиба», «Інтерсервіс», «Вест-мода», ПрАТ ГалЕКСПО, «Велтекс-Україна», «Швеймаш».

 

 

Святкування ювілею відбулось у чудовій атмосфері: приємна зустріч, вільне спілкування та фото з гостями, промови, спогади, побажання, вручення подяк, дипломів та грамот, подарунків та сюрпризів, а також концертна шоу-програма.

Святкова програма була представлена демонстрацією колекцій одягу студентів коледжу: «Етноказка», «Тінь жінки», «FashionParad» (моделі: «Театр моди» ЛКІМ КНУТД), колекція жіночого одягу бренду «Domeretska», випускниці коледжу Надії Домерецької та колекція «Дрес-код» викладача коледжу, члена спілки дизайнерів України, Олександри Сумик. У концертній програмі також брали участь гості: Театр спорту Університету фізичної культури, клуб бального танцю «Фокстрот»,  Юліана Ковальська – професійна вокалістка, випускниця коледжу та Львівської Національної Музичної Академії імені М. Лисенка та мати студентки – другокурсниці, Тетяна Скакун, Лауреат фестивалю « Червона Рута».

Як наголосила директор коледжу, доктор педагогічних наук, професор Неля Креденець, у своїй вітальній промові: «Усе можливе завдяки людям, які тут працюють: адміністрації, яка планує та організовує навчальну, креативну, виховну та практичну діяльність, викладачам, які навчають та виховують, майстрам, які надають навички та вміння, працівникам, які допомагають та підтримують. Позитивний імідж коледжу створюють наші студенти та випускники, які завжди будуть «нашими», де би вони не вчились, чи не працювали та де б вони не жили, адже їхня юність проходила у стінах коледжу, у якому завжди панує атмосфера ЛЮБОВІ і ТЕПЛА! Ми творимо тут саме життя, адже «Наука – це організовані знання, а мудрість – це організоване життя».

20.12.2019