КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВПЕВНЕНИМИ КРОКАМИ ДО ГОЛОВНОГО ПОДІУМУ КРАЇНИ

Вже традиційно 23 рік поспіль відбувся Ukrainian Fashion Week! У 2003 році для пошуку та підтримки талановитої молоді в рамках Ukrainian Fashion Week було започатковано проект New Names. За час свого існування цей проект забезпечив постійний приплив «нової крові», де також вже багато років поспіль з’являються імена відомих випускників та студентів Київського національного університету технологій та дизайну!

І цей рік не став виключенням.

5 лютого 2020 року в Мистецькому арсеналі вперше продемонстрував свою колекцію наш студент, Гран – Прі призер ХVIII  Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів – модельєрів Печерські каштани Enyieokpon Eno, який приїхав до нас на навчання з Нігерії!

Бренд IRON THREAD показує нам яскраве fashion show та  демонструє колекцію з яскравими африканськими принтами.

На Fashion week IRON THREAD вирішили підняти важливу для всього світу та людства тему – ПОЖЕЖІ. Список країн, які постраждали від пожеж постійно зростає, постраждалих стає все більше. Своєю яскравою колекцією та неординарними принтами дизайнер закликає вийти за рамки свого комфорту та додати різноманіття в життя один одного!

Все це він демонструює через подіум, тканини, принти та феєричне шоу, яке не залишить нікого осторонь.

Всі присутні гості були приємно вражені побаченим, захоплювались неординарністю та цікавим підходом дизайнера до створення колекції.

  

 Київський національний університет технологій та дизайну бажає Eno творчого натхнення, цікавих проектів, нових ідей та високих досягнень у Fashion – індустрії.

13.02.2020