КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Лист вдячності від Технологічного університету Цілу (Академія наук провінції Шандун)

Технологічний університет Цілу
(Академія наук провінції Шандун)

Лист вдячності

Шановний Ректоре Іване Грищенко, внаслідок розповсюдження вірусу COVID-19 та нестачі захисних матеріалів ми отримали 10 000 хірургічних масок та 10 комплектів захисного одягу (3M4565), подарованих Вами зусиллями Вашого представництва в Пекіні, Китай. Ми хотіли б висловити щиру подяку та високу повагу до вас від імені всіх викладачів та студентів Технологічного університету Цілу (Академія наук провінції Шандун).

На даний момент ваш університет забезпечив не тільки захисні матеріали, а й теплоту і підтримку для подолання COVID-19.  Ми гарантуємо, що всі пожертвовані матеріали будуть використані для профілактики та контролю вірусу COVID-19 на території кампусу.  Ми виграємо цю мовчазну війну. 

«Друг пізнається в біді».  Технологічний університет Цілу (Академія наук провінції Шандун) та Київський національний університет технологій та дизайну встановили глибоку дружбу та співпрацю в Київському інституті та дослідили нову інноваційну модель навчання талановитих студентів.  Наша дружба з Україною та українцями дорогоцінна. В майбутньому ми продовжуватимемо зміцнювати обмін та співпрацю з вашим університетом, сприяти спільному розвитку між нашими двома сторонами та піднімати співпрацю між нашими двома університетами на новий та високий рівень.  Нехай довго живе Китайсько-Українська дружба!

 

Із глибокою повагою,

Ван Їнлон, Перший секретар комітету КПК в Технологічному університету Цілу

 

Чен Цзячуань, Президент Технологічного університету Цілу

 

13 лютого 2020 року

16.02.2020