КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАДИХАЙСЯ! ЗРОСТАЙ! ПЕРЕМАГАЙ!

Любов до спорту – це відмінна риса кожної людини. Спорт є невід’ємною складовою життя мільярдів людей, він спонукає до нових звершень та загартовує особистість. Київський національний університет технологій та дизайну є активним ініціатором і учасником різноманітних спортивних змагань. Потужна студентська команда завжди гідно представляє емблему своєї Альма-матер. І, звичайно, викладацький склад має своїх чемпіонів.

За доброю традицією, наприкінці зими, у теплій, дружній атмосфері проводиться Універсіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу навчальних закладів Печерського району м. Києва. Команди беруть участь у різних видах, набирають за можливості максимальну кількість балів і результати підсумовуються у загальній таблиці, за якою визначаються переможці.

 

Сьогодні розповімо про запеклі волейбольні матчі. Вони тривали майже тиждень. Серед учасників були представлені наступні ЗВО: Київський національний університет технологій та дизайну, Київський національний університет культури та мистецтв, Національний транспортний університет. До складу команди КНУТД увійшли: Чабан В.В., Серпутько А.В., Арабулі А.Т., Черновський С.М., Рубанка М.М., Плешко С.А., Кошель С.О., Ничипоренко І.В., Паришкура Ю.В.

 

Команда КНУТД провела зустріч з командою Національного транспортного університету  закінчивши її достроково, перевагою у дві партії, з рахунком 2:0 (15:13; 15:13). Передстартова метушня змінилась на раціональну постановку гравців по зонах під чітким керівництвом тренера Ткаченка В.П., котрий ще студентами тренував деяких наших учасників. Запекла боротьба в ході гри, дивовижні емоції, бурхливе «вболівання за своїх» супроводжували учасників і присутніх змагань. Своїм прикладом активності та жвавості члени команди, від викладача до проректора продемонстрували, що будь-які обмеження та відмовки лише для тих, хто не бажає розвиватися та ставати сильнішим. Відомий вислів: «У здоровому тілі – здоровий дух» з позиції вмотивованості від заходу набирає філософського усвідомлення побаченого, а саме «Здоровий дух – у здоровому тілі».

 

Результатом всіх зіграних матчів команда КНУТД посіла друге почесне місце. Вітаємо наших переможців! Так тримати!

До нових викликів! Разом до звершень!

17.02.2020