КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Фарба з енергозберігаючим ефектом. Німецький досвід в ЦЕ

Нещодавно Центр енергоефективності КНУТД відвідав пан Детлеф Штайерт з німецької компанії SICC Coatings.

SICC Coatings є провідним розробником фарб і будівельних продуктів, використання яких на фасаді будинку, дозволяє зменшити споживання енергії на опалення та охолодження будівлі. Застосування таких матеріалів забезпечують характеристики, що виходять за рамки декоративного аспекту та роблять позитивний внесок у благополуччя і здоров'я людей. Одним з таких продуктів компанії є високоякісна фарба ThermoShield, на акриловій основі з високим вмістом наповнювачів у вигляді вакуумованих натрієво-боросилікатних мікросфер.

Представники компанії детально ознайомилися з діяльністю ЦЕ та освітньою діяльністю університету. Гості відмітили сучасний технічний рівень оснащеності лабораторії, використання її в навчальному процесі з метою досягнення кращої результативності в розумінні молодим поколінням вирішення проблеми з підвищення енергоефективності та зменшення шкідливого впливу на екологію країни, враховуючи, що ці питання дуже гостро стоять у сучасному світі.

Під час робочої частини зустрічі були обговорені можливості співпраці між SICC Coatings та університетом. Обговорювалися варіанти розміщення в ЦЕ стенду продукції фірми, а також покриття термозберігаючою фарбою стін одного із приміщень університету, з метою демонстрації їх теплоізолюючих характеристик. Пропозиція була підтримана, очікуються подальші переговори з Штайертом по обговоренню співробітництва.

 

Детальна інформація щодо продукції компанії на сайті: www.sicc-coatings.de

25.02.2020