КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентки факультету ДИЗАЙНУ КНУТД, які навчаються на кафедрі ДИЗАЙНУ ІНТЕР’ЄРУ та МЕБЛІВ, стали переможницями IV Всеукраїнського конкурсу з дизайну інтер'єру «Get me 2 the top Ukraine» від SBID (Society of British and International Design)

24.03.2020 р. в режимі он-лайн відбулось підведення підсумків та оголошення переможців національного конкурсу з дизайну інтер'єру «Get me 2 the top Ukraine» від SBID (Society of British and International Design) – професійної організації, що акредитує професіоналів з дизайну по всьому світу відповідно до Європейського Статуту Освіти з Дизайну Інтер'єру (ECIA).

З 2016 року в Україні проходить щорічний конкурс «Get Me 2 the Top Ukraine» – перший національний конкурс для студентів, що навчаються в українських ЗВО за напрямком дизайну інтер’єру та предметного дизайну. Конкурс дає можливість молодим спеціалістам заявити про себе, познайомитись з потенційними роботодавцями, подолати бар’єр між навчанням та заробітком, набути ключові зв’язки у даній галузі, отримати цінні інструменти та поради, які сприятимуть розвитку кар’єри.

Щороку головним призом конкурсу є стажування у провідних архітектурних та дизайнерських студіях Лондону, а також переможці різних номінацій отримують в нагороду подорожі на відомі європейські виробництва меблів та аксесуарів, освітні та мовні курси від партнерів конкурсу, витвори мистецтва тощо.

У фінал конкурсу 2019-2020 р. в номінаціях “Private Space”, “Public Space”, “Product Design” і “Universal Design” потрапили студенти та випускники кафедри дизайну інтер’єру і меблів КНТУД: Заїка Богдан, Лапіна Анна, Перетятько Дар'я, Сєлюкова Вікторія, Смайлова Катерина, Стоєва Діана та Терещенко Мар'яна.

З великою гордістю та радістю вітаємо студентку 4 курсу Лапіну Анну з отриманням Гран-прі конкурсу «Get Me 2 the Top Ukraine»! В якості винагороди від організаторів вона отримує 6 місяців стажування у Лондонському архітектурному бюро «Jestico&Whiles».

Також щиро вітаємо студентку 4 курсу Катерину Смайлову з перемогою в номінації “Private Space”. Партнер номінації – компанія «Фактура.UA» дарує цінний приз – сертифікат на 1500 євро на високоякісну продукцію «Armourcoat».

Вже вдруге за чотири роки існування конкурсу студенти кафедри дизайну інтер’єру і меблів КНУТД здобувають гран-прі конкурсу! Щоразу вони стають фіналістами та переможцями у різних номінаціях. Велика вдячність викладацькому колективу кафедри та факультету дизайну за якісну підготовку молодих спеціалістів!

Робота Лапіної Анни – головної переможниці конкурсу – володарки ГРАН-ПРІ

26.03.2020