КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

CREATIVE SPARK BIG IDEA CHALLENGE 2020 ЧЕКАЄ НА ВАШУ УЧАСТЬ!

 

Ви студент або випускник Київського національного університету технологій та дизайну віком від 18 до 35 років? Ви громадянин України? Ви мрієте одного дня розпочати власний бізнес? Якщо так, то це може бути саме та можливість, яку ви шукали!

Конкурс відео-пітчів є ключовою частиною програми Creative Spark Big Idea Challenge 2020 від Британської Ради (учасником якої є Київський національний університет технологій та дизайну) заохочує вас розробити інноваційний «стартап», а потім розповісти про це світові. Тож незалежно від вашої ідеї, ми хочемо почути, як вона вирішує реальні проблеми та може «Вау» від майбутніх клієнтів.

Для участі у конкурсі вам потрібно запропонувати власну креативну ідею у форматі 60 секундного відеоролика.

Конкурс проходить в трьох категоріях:

  • Цифрові технології – ідеї, пов'язані з розробкою та застосуванням нового програмного забезпечення;
  • Соціальний вплив – ідеї, які матимуть позитивний вплив на суспільство та світ в цілому. Це може бути екологічна або соціальна ідея, що допомагає людям, які найбільше потребують підтримки (наприклад, соціальна підтримка груп знедолених, гендерна рівність та ін..);
  • Креативність та творчість – ідеї для створення нової продукції, проведення виставки чи іншого способу зробити культурне середовище більш яскравим.

Переможці конкурсу будуть нагороджені:

  • грошовою винагородою до £ 3 000  в  грантовому фінансуванні та інших призах!;
  • менторством професійного розвитку;
  • маркетинговою підтримкою власної ідеї;
  • візитом до Великобританії.

Кінцева дата подачі до відбіркового конкурсу в КНУТД – 30 квітня 2020 року.

Лінк на ваш Відеоролик в You Tube та заповнену аплікаційну форму (3. Nomination Form_Creative Spark Big Idea Challenge 2020.docx) треба надсилати на адресу: [email protected] обов'язково вказавши в назві листа:

“Конкурс Pitch Enterprise 2020 - П.І.Б.” 

Нагадуємо, що фіналісткою та переможницею, в одній з категорій минулого року стала студентка КНУТД Тамара Устенко.

Переможний відео-пітч проекту Тамари можна переглянути на сайті конкурсу https://creativespark-bigidea.uk/finalists-2019/recycled-textile-waste/

Бажаємо вам успіхів!

02.04.2020