КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентське самоврядування долучилось до боротьби з коронавірусною інфекцією

У час пандемії всі студенти України знаходяться на дистанційному навчанні, але активна робота органів студентського самоврядування продовжується. Так, переглянувши відеозвернення Президента України, у якому він закликав студентів долучитися з допомогою до штабів боротьби з коронавірусною інфекцією, голови студентських самоврядувань міста Києва зв’язалися з столичним оперативним штабом та з’ясували як саме вони можуть допомогти.

Було зібрано волонтерську команду з 11 чоловік, до якої увійшли студенти Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, Київського національного університету технологій та дизайну та Національного авіаційного університету. Студенти допомагали на пунктах пропуску при в’їзді до Києва. Вони перевіряли температуру у водіїв та пасажирів безконтактними термометрами. Всі волонтери отримали засоби індивідуального захисту та трансфер.

Волонтером від Київського національного університету технологій та дизайну став Білоцерковський Гліб – студент факультету підприємництва та права. Дякуємо за ініціативу та бажаємо всім міцного здоров’я у такий непростий час!

30.04.2020