КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти-ювеліри Київського національного університету технологій та дизайну – переможці конкурсу «Найкращий ескіз прикраси»

Студенти факультету дизайну, що навчаються за спеціалізацією «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів», здобули перемогу у конкурсі «Найкращий ескіз прикраси», організованому всесвітньовідомим українським ювелірним брендом Kochut (м. Ужгород, Україна) у березні-квітні 2020 року. З 75 студентів-учасників з різних мистецьких закладів освіти України до ТОП-10 переможців конкурсу увійшли дві студентки КНУТД з такими результатами:

2 місце – Шевченко Марія Петрівна, група МгДю-19;

6 місце – Подковиря Наталія Вікторівна, випускниця 2019 року.

За умовами конкурсу робота Марії Шевченко буде виконана в матеріалі ювелірним брендом Kochut та виставлена на аукціон, а виручені кошти за рішенням організаторів конкурсу, будуть передані на покращення умов навчання в рідній альма матер переможниці – Київському національному університеті технологій та дизайну.

Більш детальну інформацію про результати конкурсу «Кращий ескіз прикраси» можна отримати за посиланням

 

Роботи переможців конкурсу: а - Шевченко Марії, б - Подковирі Наталії

 

Дякуємо організаторам конкурсу – братам Юрію, Роману та Ігорю Кочут, власникам бренду Kochut, за творчу ініціативу і підтримку талановитої креативної молоді!

Вітаємо молодих дизайнерів-ювелірів та їхніх викладачів доц. Винничук М.С., ас. Видолоба Д.В. з перемогою і бажаємо нових творчих досягнень!

17.05.2020