КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підсумки Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія»

14-15 травня 2020 року в рамках святкування 90-річчя Київського національного університету технологій та дизайну і кафедри біотехнології, шкіри та хутра відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Перспективні матеріали та інноваційні технології: біотехнологія, прикладна хімія та екологія». Співорганізаторами конференції виступили: ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Інститут мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного НАН України, Інститут молекулярної біології та генетики НАН України, National Research and Development Institute for Textiles and Leather (Румунія).

В сучасних реаліях, даний захід – це унікальна можливість для фахівців та студентства з різних міст України та зарубіжжя дистанційно поділитись думками про актуальні питання розвитку хімічних та біотехнологій!

Науковий захід зібрав 155 учасників з різних країн світу. Загалом було представлено 69 тез доповідей, 26 з яких за участі студентів нашого Університету.

Учасникам конференції висловлено особливу подяку за надані наукові матеріали, що дозволили обмінятись досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями між науковцями та спеціалістами різних наукових спрямувань, різних міст та країн!

За результатами роботи конференції сформовано електронний збірник тез доповідей, а наукові доробки учасників очікують публікації у колективній монографії.

  

21.05.2020