КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКИ ПРОФЕСОРА ЄВГЕНА ГУЛИ З НАГОДИ 75-річчя, ПРИСВЯЧЕНА 90-річчю КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

Початок весни 2020-го року ознаменувався визначним мистецьким заходом, присвяченим святкуванню 90-річчя Київського національного університету технологій та дизайну. В перших числах березня у Культурному Арт-центрі «Братислава» відбулась персональна виставка творчих робіт професора Євгена Петровича Гули – визначного митця, члена Національної спілки художників України, завідувача кафедри рисунка та живопису Київського національного університету технологій та дизайну. Цю виставку, створену з нагоди свого 75-річчя, професор Є.П. Гула присвятив Університету, в якому викладає кілька десятиліть поспіль, виховуючи талановиту молодь – фахівців у різних сферах дизайну.

 

 

Яскравий та талановитий художник Євген Петрович Гула дарує світу  красу образів-символів своєї неординарної душі, що демонструють внутрішні інтонаційні колорити знакової авторської образності, які наразі присвячені вагомим темам у житті України та світу.

 

  

Сила, енергійність, позитивне ставлення до дійсності, відчуття свого зв'язку з космосом, небайдужість, увага до всього оточуючого, чуйність і доброзичливість - якості, які допомагають Євгену Петровичу виконувати важливу місію художника, який повертає людству його ідеал людяності через креативні образи власного мистецтва.

 

26.05.2020