КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Первої Н.В.

16 червня 2020 року о 10-00 у залі засідань КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Первої Наталії Володимирівни на тему «Наукові основи технологій виробництва натуральних шкір та взуття для людей похилого віку», представленої на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.18 – технологія взуття, шкіряних виробів і хутра.

 

Науковий консультант:

Андреєва Ольга Адіславівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

 

Рецензенти:

ЗЛОТЕНКО Борис Миколайович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри комп‘ютерної інженерії та електромеханіки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Касьян Едуард Євгенович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

ЧУПРИНКА Віктор Іванович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерних наук та технологій Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

05.06.2020