КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч ректора Грищенка І.М. з викладачами і студентами Черкаського факультету

Сповнені натхнення студенти та викладачі Факультету РІІТ 11вересня 2020 року вітали на черкаській землі керманича нашого Університету - Грищенка Івана Михайловича, якого одностайно підтримали на виборах ректора у 2017 році. Урочисті відвідини були присвячені початку нового навчального року та святкуванню 90-річчя КНУТД.

Ректор проінспектував проведення занять і дотримання на факультеті превентивних заходів для упередження можливого розповсюдження захворювання на коронавірус.

Відбувся відвертий діалог зі студентами і викладачами з питань особливостей освітнього процесу в сучасних умовах, означені магістральні виклики та перспективи розвитку системи вищої освіти в Україні, ключові завдання Університету та його структурних підрозділів.

За сумлінну працю, плідну науково-педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі всебічного виховання студентів кращі викладачі факультету отримали нагороди.

Вбачаючи досягнутий рівень розвитку Факультету, як флагмана столичної освіти в регіоні, Черкаська обласна державна адміністрація нагородила ректора КНУТД академіка Грищенка І.М. Почесною відзнакою.

90 років КНУТД – це шлях кропіткої праці, наснаги, творчих злетів, дружби, кохання, успіхів, звершень для сердець, що б’ються в унісон!

13.09.2020