КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Конференція студентів КНУТД

22 вересня у стінах Київського національного університету технологій та дизайну відбулась Конференція студентів КНУТД. Членами Конференції є делегати від кожної академічної групи. Головуючою Конференції було обрано голову Студентського парламенту - Лесюту Наталію Юріївну.

Під час роботи Конференції було ухвалено Положення про студентське самоврядування КНУТД, обрано студентську Центральну виборчу комісію та контрольно-ревізійну комісію.

До складу студентської Центральної виборчої комісії увійшли: Яковлєва Юлія Сергіївна, Куюкова Єлизавета Романівна, Любченко Тетяна Ігорівна, Радчук Юлія Тимофіївна, Чумаченко Дарія Сергіївна, Мірочшниченко Анна Володимирівна та Глазиріна Тетяна Олександрівна. Бажаємо комісії успіху у організації та проведенні виборів голів студентського самоврядування факультетів, інститутів, університету та гуртожитків.

До складу контрольно-ревізійної комісії увійшли: Гончаров Артем Миколайович, Хряпак Руслан Віталійович, Платонов Андрій Вадимович та Грущак Наталія Бенедиктівна.

Також на Конференції було обговорено питання про роботу органу студентського самоврядування КНУТД  в умовах адаптивного карантину.

Наприкінці було відзначено Грамотами голів студентського самоврядування факультетів, які закінчують терміни перебування на посаді, а саме: Гому Дарину Олександрівну (факультет дизайну), Бурдейного Дениса Ігоровича (факультет економіки та бізнесу), Андросенко Анну Олексіївну  (факультету індустрії моди).

Дякуємо учасникам Конференції за плідну роботу!

26.09.2020