КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Навчання з ЦЕ університету у вебінарі на тему: «Енергоефективні заходи – рушійна сила для покращення стану питної води в громаді»

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація ОТГ», проводить серію вебінарів, які присвячені забезпеченню доступності якісних послуг з постачанням безпечної питної води, досягнення енергоефективності під час експлуатації та реконструкції систем питного водопостачання із застосуванням новітніх технологій та обладнання.

Загальний стан системи водозабезпечення та можливості економії енергії обладнанням Центру енергоефективності були продемонстровані Анатолієм Козленко - директором ЦУЕ КНУТД, який відкрив роботу цієї панелі виступом на тему: «Підвищення енергоефективності водної сфери»

Під час своєї доповіді він розкрив головні питання у галузі регулювання водних ресурсів та важливість їх економного використання.  Ознайомив слухачів з енергоефективними рішеннями фірм Grundfos та HERZ, що значною мірою дозволить економити енергетичні ресурси витрачені на видобування, транспортування та споживання води  користувачами.

Важливу роль тут мають кваліфіковані енергоменеджери та енергоаудитори, навчання та підвищення кваліфкації яких, серед інших начальних закладів, проводиться також в ЦЕ. Було запрошено учасників вебінару до тренінгів з енергоефективності.

Центр енергоефективності й надалі буде співпрацювати з Асоціацією ОТГ для продовження навчання та впровадження енергоефективності в об’єднаних територіальних громадах, більше 600 яких об’єдналися в Асоціацію.

09.10.2020