КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Модельєри-дизайнери КНУТД на фестивалі «Біле Озеро - 2020»

Студенти факультету дизайну, в рамках програми святкування 90-річного ювілею нашого університету, взяли участь у Всеукраїнському фестивалі «Біле озеро» під девізом «Від мистецтва до екології», що відбувся у м. Переяславі-Хмельницькому 25-26 вересня 2020 року.

На заході, присвяченому екологічним проблемам сьогодення, талановита молодь з різних регіонів України представляла музичні, танцювальні номери, модні покази авторських колекцій та інші креативні постановки. Фестиваль, який пройшов під слоганом «Молодь за здоровий спосіб життя та проти коронавірусу», надав можливість обмінятись досвідом між поколіннями та думками щодо сучасного екологічного стану світу, а також показати здобутки молодих талантів.

Показ колекцій студентів факультету дизайну КНУТД:

«Відчуваючи життя» (автор Арсент’єва К.В.) та «Provence...Provence» (автор Нечитайло І.Є.)

 

В рамках фестивалю були продемонстровані авторські колекції магістрів факультету дизайну нашого університету. Привертали увагу представлені колекції модельєрів-дизайнерів своїм образно-колористичним наповненням відповідно до творчої концепції та джерела натхнення, а саме: «Liberty» (автори Жаманюк Т.В., Залецька А.В.), керівники проф. Пашкевич К.Л., доц. Васильєва І.В.; «Чорно-біле кіно» (автор Корбут О.А.), «V for Victorian» (автор Погодіна К.А.), «Provence...Provence» (автор Нечитайло І.Є.), керівник доц. Приходько-Кононенко І.О.; «Відчуваючи життя» (автор Арсент‘єва К.В.), «Моє тіло - моє діло» (автор Чернуха В.C.), керівник доц. Рубанка А.І.; «Коктейль з троянд» (автор Зименко І.О., керівник доц. Струмінська Т.В.

Показ колекцій студентів факультету дизайну:

«Моє тіло – моє діло» (автор Чернуха В. С.) та «Liberty» (автори Жаманюк Т. В., Залецька А. В.)

 

Під час проведення заходу організатори та учасники дотримувались усіх вимог МОЗ України щодо проведення групових зустрічей, що на часі. Навіть у такий нелегкий для світу час молоді люди мали чудову можливість продемонструвати свій творчий потенціал, за що щиро дякуємо організаторам фестивалю та сподіваємося на плідну співпрацю у майбутньому.

16.10.2020