КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

20-22.10.20 – SEF 2020 KYIV & CISOLAR 2020

SEF 2020 KYIV & CISOLAR 2020 - це головні галузеві міжнародні виставки та бізнес-спільноти, що займаються стійкою енергетикою та зокрема сонячною енергетикою. Будучи діловими майданчиками для тисяч підприємців галузі, вони активно змінюють енергетичний ландшафт Центральної та Східної Європи.

В рамках форуму-виставки відбулася відкрита стратегічна онлайн-сесія присвячена  питанням «зеленої» генерації в Україні. Як завжди у заході взяли участь співробітники Центру енергоефективності, задля отримання актуальної інформації для поліпшення програм навчання та пошуку і укріплення партнерських зв’язків.

Одним зі спікерів виступив партнер та фундатор ЦЕ, директор компанії «Аванте» – Олександр Сокиржинський. Компанія була створена в 1999 році і спеціалізується на продажі та встановленні вітрових та сонячних джерел енергії. На даний момент «Аванте» є одним з успішних і лідируючих підприємств на ринку в області вітроенергетики. Постійне вдосконалення і розширення системи послуг, дозволяє бути престижним учасником міжрегіональних і міжнародних виставок, а також отримувати дипломи та сертифікати якості. Із стендом сонячної електростанції компанії можна ознайомитися у Центрі енергоефективності університету.

Стенд сонячної електростанції

 

Під час виступу Олександр Сокиржинський розкрив основні проблеми «зеленого тарифу» та розповів про створення і експлуатацію сонячних електростанцій, працюючих в автоматичному режимі для гарантованого забезпечення енергією споживачів.

Олександр Сокиржинський під час онлайн-конференції

24.10.2020